Bureau Helsen, Marieke Helsen, denkt graag met u mee!

Kan ik u helpen?

Als museoloog (UvA en Reinwardt 1989) werk ik voor musea en kunstenaars. Ik geef leiding aan projecten. Ik schrijf beleidsplannen, collectieplannen en subsidie-aanvragen. Oeps! Ik heb aan meer dan 21 tentoonstellingen meegewerkt. Kan ik u helpen?

Als antropoloog (RUN 1998) analyseer groepsprocessen, beeldvorming en diversiteit 2.0. Ik reis. Ik verzamel verhalen, objecten en foto’s van mensen. Over hun geschiedenis, architectuur, kunst, natuur en hun recepten. Ik onderzoek. Ik schrijf. Ik fotografeer. Ik geef lezingen. Ik heb een rariteitenkabinet aan kennis opgedaan. Kan ik u helpen?

Als docent maatschappijleer en maatschappijwetenschappen (ILS/RUN 2004), opleidingsdocent (Fontys 2012) docent  NT2 (Radboud into Languages 2017) geef ik les en werk als inval docent (Ma, MAW, Social Studies, NT2) Ik ben gastdocent Archeologie In De Klas en ik ben rondleider. Kan ik u helpen?

Als coach en begeleider van medewerkers (Fontys 2012) geef ik internationaal projectonderwijs: ‘Think outside the box #IKEAfication, Design your own life!’. Ook ben ik in te huren voor een walk and talk.

Kunnen wij u helpen?

Als netwerker kan ik u goed helpen de juiste persoon en de juiste oplossing voor uw opdracht te vinden. Vanuit een groot internationaal en nationaal netwerk kan ik bewezen talenten en veelbelovende nieuwe kandidaten aan u voorstellen. Ik denk graag met u mee, als coach en adviseur, voor werving en selectie. Kan ik u helpen?

Kan Bureau Helsen u helpen?